Στα 45 η Κατερίνα Λάσπα είναι ότι πιο ΤΟΥΜΠΑΝΟ έχεις δει φέτος! ΜΙLFΑΡΑ

staikaterinalaspaeinaiotipiotoubanoecheisdeifetosmilphara
sta 45 i katerina laspa einai oti pio toubano echeis dei fetos milphara

Την Κατερίνα Λάσπα μπορεί να έχουμε να την δούμε σε παρουσίαση εκπομπής περισσότερο απο 15 χρόνια, αφού ήταν το 2003 όταν και παρουσίασε στο Mega το ριάλιτι Bar 2 για τελευταία φορά, ενώ έκανε και το 2006 στην Κύπρο μια εκπομπή για το Bingo! Η Κατερίνα προτίμησε να κάνει οικογένεια και πλέον παντρεμένη με τον…..
με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο, έχοντας αποκτήσει μαζί του δύο υπέροχα παιδιά.Η παρουσιάστρια ήταν ένα απο τα πιο περιζήτητα ονόματα στην Ελληνική τηλεόραση και πολύ ήταν εκείνη που στο πρόσωπο της έβλεπαν την νέα Ελένη Μενεγάκη.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εκπληκτικές της εμφανίσεις σε εκπομπές φορώντας μόνο το μαγιό της, ενώ ξεσήκωνε τα πλήθη εύκολα τόσο με τον εκρηκτικό της χαρακτήρας όσο και με τις επικές της καμπύλες.
Κάποιες άτυχες όμως επιλογές και εκπομπές, ήταν εκείνες που την έκαναν να αποφασίσει να τα παρατήσει όλα και να γίνει μια μόνιμη μαμά και σύζυγος.
Πλέον στα 45 η Κατερίνα Λάσπα καταφέρνει και είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα η οποία κτίζει καθημερινά το σώμα της στα γυμναστήρια και πραγματικά εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της.
Δείτε την Κατερίνα Λάσπα στα 45 να είναι ένα πραγματικό τούμπανο μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram!
 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa) στις