Σοκαριστική αποκάλυψη: Πασίγνωστος ηθοποιός μπλεγμένος σε κύκλωμα παιδεραστίας

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για πασίγνωστο άνθρωπο της τέχνης ο οποίος έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα με φήμες για σεξουαλικής φύσεως ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και της εκπομπής “Live News” το άτομο αυτό είχε βρεθεί πριν από εννέα χρόνια στο μικροσκόπιο των Αρχών για μία αντίστοιχη υπόθεση. Με βάση το ρεπορτάζ, οι Αρχές είχαν ερευνήσει τον Μάιο του 2012 υπόθεση καταγγελλόμενης παιδεραστίας με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο άνθρωπο της τέχνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ίδιου καναλιού αποκάλυψε ότι πρόκειται για γνωστό σκηνοθέτη.
Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς φαίνεται να υπέκρυπτε κύκλωμα…

δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο στο ourlife.gr


matina

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: matina@newsblog.gr