Σοκαριστικές εικόνες στο Άστρος Αρκαδίας! Σκύλος δάγκωσε μητέρα και ανήλικο! Στο νοσοκομείο ο μικρός

sokaristikes ikones sto astros arkadias skylos dagkose mitera ke aniliko sto nosokomio o mikros
sokaristikes ikones sto astros arkadias skylos dagkose mitera ke aniliko sto nosokomio o mikros

Πανικό και τρόμο τρόμου έζησαν το Σάββατο που μας πέρασε, στο Άστρος Αρκαδίας μια μητέρα και το μικρό παιδί της σε μια οργανωμένη παραλία της περιοχής, όταν δέχθηκαν αναίτια επίθεση σύμφωνα με τους ποεραυρισκόμενους από έναν σκύλο ράτσας Γερμανικό ποιμενικό που ξέφυγε απο την εποπτεία της ιδιοκτήτριας του με αποτέλεσμα να δαγκώσει και να τραυματίσει σοβαρά το μικρό παιδί.
Ο σκύλος ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν δεμένος με λουρί απο την ιδιοκτήτρια του από άγνωστη αιτια ξέφυγε από τον έλεγχό της και όρμησε εναντίον της μητέρας και παιδιού.
Το ζώο δάγκωσε στο πόδι την γυναίκα και στην συνέχεια επιτέθηκε στον μικρό, τον οποίο δάγκωσε στην κοιλιακή χώρα προκαλώντας του εκτεταμένο τραύμα…
Η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατάφερε μαζί με άλλους λουόμενους να τον απομακρύνει και στην συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.
Το αγοράκι διακομίστηκε αιμόφυρτο στο Παναρκαδικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και, όταν σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα όπου θα υποβληθεί σε πλαστική εγχείρηση.