ΣΟΚ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα τραγουδίστρια καθόταν ΤΟΡLESS στο παράθυρο-Δείτε το στιγμιότυπο που την “έδωσε”! Δεν φαντάζεσαι!

lsk
lsk

Λίγο πολύ όλες οι γυναίκες προσέχουν τον εαυτό τους και φροντίζουν το σώμα τους. Αυτές όμως που ασχολούνται ακόμα πιο πολύ είναι οι γυναίκες που ασχολούνται με τη σόου-μπιζ. Η εξωτερική τους εμφάνιση μετράει, οπό τε σίγουρα είναι ένας λόγος παραπάνω για να της δίνουν την απαραίτητη προσοχή.

Μία κοπέλα με απίστευτο κορμί είναι η Κόνι Μεταξά. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες, αφού έχει κατακτήσει επάξια μια θέση στην καρδιά και στην φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.

Η Κόνι διαθέτει ένα ελεύθερο και πρωτοπόρο πνεύμα, που την κάνει ξεχωριστή. Δυναμική, ανεξάρτητη και σίγουρα αθεράπευτα αισθnσιακή αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι της παντού.

Αυτή τη φορά την είδαμε σε μια ακόμα τολμηρή φωτογράφιση που θα αφήσει…εποχή!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K O N N I E (@kmetaxa) στις

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.