Σκέτη ΤΡΕΛΑ το φόρεμα που έβαλε η Άντζελα Δημητρίου στο νέο της βίντεο κλιπ-Τι λες;

Η Άντζελα Δημητρίου είναι μία από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές αξίες στην ελαφρολαϊκή  μουσική σκηνή. Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα και μία από τις σπουδαιότερες φωνάρες στο ελληνικό τραγούδι. Όλοι έχουμε γιορτάσει,χορέψει, διασκεδάσει αλλά και καψουpευτεί με τις τραγουδάρες της και άξια παίρνει τον τίτλο της….βασίλισσας της νυχτερινής πίστας! Το αστέρι αυτό γεννήθηκε γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής στις 14 Αυγούστου. Η έλλειψη χρηματικών πόρων την οδήγησε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία. Μάλιστα μία από τις πρώτες της δουλειές ήταν σε μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής.

Το 1968 στα 14 της ανεβαίνει για πρώτη φορά στο πάλκο όταν την άκουσε ένας ατζέντης ο οποίος τότε προωθούσε μία τραγουδίστρια. Το 1970 εμφανίζεται στο μαγαζί ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ και έτσι ξεκινάει την καριέρα της, ενώ το 1972 αλλάζει το όνομα της σε Άντζελα Δημητρίου. Έπειτα ξεκινάει μια υπέρλαμπρη στο καλλιτεχνικό χώρο με απίστευτα σπουδαίες συνεργασίες με τεράστια ονόματα της πίστας.

Εκτός βέβαια από φωνάρα είναι και γυναικάpα, συνεχίζει να διατηρεί την αψεγάδιαστη εμφάνισή της και να συγκλονίζει! Δείτε τι φόρεσε στην προώθηση του νέου της τραγουδιού…

ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΗ πίσω κίνηση! Δείτε που ΣΦΗΝΩΣΕ το μαγιό της Έλενας Καμπέρη

My Style Rocks: Θυμάσαι τη Ραμόνα; Δες πώς βγήκε στην παραλία και έσπειρε τον ΠΑΝΙΚΟ-Θα το τολμούσες;