Σκέτη ΛΟΛΙΤΑ! Η Ασημίνα Ουστάλλι με το μικροσκοπικό MINI μας έβγαλε τα μάτια!ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν μια από τις ομορφότερες παρουσίες στον περσινό διαγωνισμό μαγειρικής του καναλιού  STAR, Masterchef. H αλβανικής καταγωγής παίκτρια, δικαιωματικά κέρδισε αυτόν τον τίτλος αφού με τα ντυσίματα της ξεσήκωνε τους τηλεθεατές , ενώ ήταν πολλοί εκείνοι που παρακολουθούσαν τον διαγωνισμό για χάρη της καuτης παίκτριας……

Μάλιστα λόγω του στυλ της αλλά και της τσαχπινιάς που διαθέτει η όμορφη Ασημίνα είχε χαρακτηριστεί από αρκετό κόσμο ως η “Λολίτα” του masterchef.

Ακόμη και σήμερα που έχει τελειώσει ο διαγωνισμός μαγειρικής η Ασημίνα Ουστάλλι έχει πολλούς followers , που της ακολουθούν για να μαθαίνουν νέα της και να παρακολουθούν τα αποκαλυπτικά ντυσίματα που ανεβάζει με φωτογραφίες της στο instagram.

Και η Ασημίνα τους αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο, όπως με την φωτογραφία που ανέβασε από την βραδινή έξοδο της στο νυκτερινό κέντρο, FANTASIA LIVE, που εμφανίζεται ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σε αυτή τη φωτογραφία η ξανθιά μαγείρισσα φοράει καuτό μίνι μαύρο φόρεμα  που το συνδυάζει με μαύρες ψηλές μπότες και με γούνινο μπουφάν.

Με τέτοια εμφάνιση η Ασημίνα Ουστάλλι τα έσπασε στον Αργυρό και έβαλε μπουρλότο στις αντρικές καρδιές!

Άλλη μια φορά!

Δείτε περισσότερα

Αυτά είναι οι σύνδεσμοι (LINK) για τα Έντυπα Δήλωση Μετακίνησης

Πόσα αυτοκίνητα πέρασαν απο τα διόδια το Σαββατοκύριακο