Το βίντεο της Ασημίνας Ιγγλέζου που σκορπάει πανικό! Κερνάει ότι θες!

sketi kolash to vinteo tis asiminas inglezou pou skorpai paniko kernai oti thes antechis

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αδιαμφισβήτητα ότι καλύτερο έχουμε δει απο την Ασημίνα Ιγγλέζου. Η πιο εντυπωσιακή παρουσία στο Ελληνικό Instagram, σε ένα βίντεο που όμοιο του δεν έχεις ξαναδεί. Δεν μπορούν όλες να είναι σαν την Ασημίνα και να κερνάνε πόνο όπως ξέρει εκείνη καλύτερα! Το τέλειο γυμνασμένο κορμί της σε ένα βίντεο ύμνος….
Από την ώρα που θα ξυπνήσει ένας άγγελος γuμvos μέσα στα κατάλευκα σεντόνια το βίντεο την ακολουθεί και μας δείχνει πως μπορεί μια γυναίκα να είναι se.xy χωρίς να χρειαστεί να φορέσει πολλά ρούχα και αξεσουάρ ειδικά αν έχει το κορυφαίο κορμί της Ελληνικής showbiz.
Ένα βίντεο πραγματικός ύμνος για μια γυναικά που ξεχωρίζει φορώντας απλά ένα εσώpουxο που αφήνει λίγα πράγματα στη φαντασία των ανδρών και ένα κοντό άσπρο μπλουζάκι.
Δείτε την Ασημίνα Ιγγλέζου στο παρακάτω βίντεο με μεγάλη προσοχή

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.