Η Κατερίνα Στικούδη μας αποτελειώνει; Δεν υπάρχει η πίσω κίνηση

sismos i katerina stikoudi mas apotelioni den yparchi i klara

Εκτός απο κούκλα η Κατερίνα Στικούδη επιβεβαιώνει ότι χωρίς ολόκληρο το πακέτο δεν μπορεί να πάει κάποιος μπροστά. Εκτός απο φωνάρα η τραγουδίστρια έχει και εκπληκτικό σώμα. Το παρακάτω βίντεο που ανάρτησε η τραγουδίστρια  Κατερίνα Στικούδη με αφορμή την ακύρωση του EuroPride 2020 το οποίο ήταν να πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αναβλήθηκε…..
μας δείχνει ότι αν δεν έχεις το πλήρες πακέτο δεν ξεχωρίζεις. Μπορεί να χρειάζεται η φωνή αλλά αυτό που κάνει εντύπωση είναι  το εκπληκτικό σώμα της Κατερίνας Στικούδη το οποίο μάλιστα απο την λήψη της κάμερας που την τραβάει από πίσω είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Δείτε την Κατερίνα Στικουδι στο παρακάτω βίντεο…
https://www.instagram.com/p/B-HcT1KAEck/?igshid=ut9u0ke78lxf

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.