More stories

  • Tips: Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε λάδι όταν βράζουμε τα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

    Τα ζυμαρικά μπορεί να είναι ένα από τα ευκολότερα τρόφιμα για την προετοιμασία. Δεν χρειάζεται να είστε πιστοποιημένος μάγειρας για να βράσετε τα μακαρόνια και να προσθέσετε την αγαπημένη σας σάλτσα.Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε λάδι όταν βράζουμε τα μακαρόνια Αλλά μην αφήνετε την ευκολία του να σας ξεγελάσει και να σκεφτείτε ότι δεν έχετε […] More

  • Συνταγές: Σπιτικό ψωμί με μπίρα

    Υλικά 3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κουτί μπίρα (330-350ml) 3 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι Εκτέλεση Πάρτε ένα μεγάλο μπολ και ρίξτε μέσα το αλεύρι, την ζάχαρη και το αλάτι και ανακατέψτε. Προσθέστε την μπύρα και ανακατέψτε με μία ξύλινη κουτάλα. Συνεχίστε το ανακάτεμα με τα χέρια […] More

  • Συνταγές: Μάφιν με κιμά γαλοπούλας και λαχανικά

    Υλικά Για τον κιμά 1κ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι λευκό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 225γρ. κιμά γαλοπούλας 1κ. γλυκού ρίγανη αποξηραμένη 1κ. γλυκού βασιλικό αποξηραμένο 1/2κ. γλυκού πιπέρι 1κ. γλυκού μαϊντανός αποξηραμένος 1/2κ. γλυκού αλάτι Για τα muffins 2φλ. μπρόκολο ψιλοκομμένο 1φλ. τυρί τσένταρ τριμμένο 1/4φλ. λιαστές ντομάτες 1κ. γλυκού βασιλικό αποξηραμένο 1/4κ. γλυκού […] More