in

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφία Βεργκάρα με μαγιό αναστατώνει τα social media και τους θαυμαστές της

Η Σοφία Βεργκάρα περνάει ξένοιαστες στιγμές παρέα με τον σύζυγό της Joe Manganiello, ο οποίος mάλιστα είχε γενέθλια και αισίως είναι 46 ετών.

Η Σοφία Βεργκάρα περνάει ξένοιαστες στιγμές παρέα με τον σύζυγό της Joe Manganiello, ο οποίος mάλιστα είχε γενέθλια και αισίως είναι 46 ετών.

Η εντυπωσιακή κολομβιανή ηθοποιός αποφάσισε όμως να χαρίσει ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό πλάνο σε όλους τους θαυμαστές της στα social media με την ίδια να ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη τραβώντας μία selfie φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι μαγιό.

Φυσικά η εμφάνιση της αυτή έκλεψε για μία ακόμα φορά την παράσταση, αφού όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στην ανάρτηση που έκανε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Σοφία Βεργκάρα στα 50 της διαθέτει ένα σώμα απίστευτο.

Τα σχόλια και τα likes ήταν χιλιάδες με την ηθοποιοί από την Κολομβία κυριολεκτικά να αναστατώνει τα social media και τους θαυμαστές της με αυτήν της την φωτογραφία.

Μπορείτε και εσείς να απολαύσετε τη μοναδική εμφάνιση η Σοφία Βεργκάρα στη φωτογραφία πού θα βρείτε μέσα στο προφίλ της στο instagram.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Πόπη Μαλλιωτάκη

Πόπη Μαλλιωτάκη: Τρελά ερωτευμένη με τεκνό η τραγουδίστρια;

Το απίστευτο φιλέτο της Βουλιαγμένης δώρο και Πάρη Κασιδόκωστα προς την Τάμτα ο επιχειρηματίας Πάρης Κασιδόκωστας και τραγουδίστρια Τάμτα

Το απίστευτο φιλέτο της Βουλιαγμένης δώρο του Πάρη Κασιδόκωστα στην Τάμτα