Σέρνονται ξανά Facebook – Instagram και What's Up

Έπεσε το facebook

Το 2019 σίγουρα δεν είναι η χρονιά του Facebook αλλά ούτε και του Μάρκ Ζουκεμπεργκ, αφού η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που έχει φτιάξει ο δισεκατομμυριούχος γκουρού των social media για μια ακόμα φορά αντιμετωπίζει προβλήματα σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο. Ανάλογη είναι και τα προβλήματα που παρουσιάζονται  τόσο στο Instagram όσο και στο Whatsapp.
Το Facebook ανακοίνωσε για πολλοστή φορά αυτή την χρονιά ότι σήμερα οι μηχανικοί του προσπαθούν να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες κατά την προσπάθειά τους να στείλουν αρχεία στις πλατφόρμες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων του WhatsApp και του Instagram.

Facebook down
Προβλήματα στο Facebook

Όπως έγινε γνωστό, το 78% των χρηστών έχουν κάνει αναφορές για προβλήματα στην εμφάνιση φωτογραφιών, το 11% στις αναρτήσεις, ενώ υπάρχει και ένα 8% που δυσκολεύεται να μπει στην ιστοσελίδα.
Συνολικά, περισσότεροι από 14.000 χρήστες ανέφεραν προβλήματα με το Instagram, ενώ περισσότεροι από 7.500 και 1.600 χρήστες ανέφεραν προβλήματα με το Facebook και το WhatsApp, σύμφωνα με το https://downdetector.com/status/instagram, του ιστότοπου Downdetector.com, που καταγράφει αναφορές χρηστών που δυσκολεύονται να συνδεθούν.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.