Σάλος στο Instagram της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου-Πόσταρε φώτο με αποκαλυπτικά εσώρουxα και έγινε της τρελής!

Σάλος στο Instagram της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τη γνωρίσαμε μετά από την συμμετοχή της στο σόου μόδας του ΣΚΑΪ, “Μy Style Rocks“.

Η εκρηκτική της προσωπικότητα αλλά και εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητους. Φρόντιζε πάντα να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπό της, καθώς πρόκειται για μία γυναίκα η οποία ξέρει πώς να τραβάει την προσοχή, όχι μόνο του ανδρικού κοινού αλλά και του γυναικείου.

Ξεκίνησε από τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks όμως επειδή το πρόγραμμα διακόπηκε λόγω της πανδημίας συνεχίστηκε ως τέταρτος κύκλος τρεις μήνες αργότερα.

Αρκετές ήταν οι παίκτριες που έφυγαν σε αυτό το μεσοδιάστημα όπως η Μαρία Καζαριάν, η Τόνια Κούμπα και η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη.

Η Ευρυδίκη όμως συνέχισε και καθιερώθηκε μέσα από τις έντονες εκρήξεις που είχε, τις μεγάλες δόσεις χιούμορ που αντιμετώπιζε τα πράγματα, αλλά και βέβαια από την επεισοδιακή αποχώρηση της όταν κατάλαβε πως το κεφάλαιο του Μy Style Rocks είχε για κείνη κλείσει οριστικά.

Λίγο μετά την είδαμε στο μουσικό σόου του Οpen, “Just the two of us”, όπου βγήκε στη σκηνή με coach τον Τριαντάφυλλο, χωρίς όμως να καταφέρει να συνεχίσει για αρκετό διάστημα καθώς αποχώρησε από το πρώτο κιόλας live.

διαβάστε την συνέχεια στο seleo.gr