Όταν η Άντζελα Δημητρίου τα πέταγε και κυκλοφορούσε στην παραλία!

salos otan i antzela dimitriou ta petage ola ke kykloforouse torless stin paralia

Καταρχάς ενημερώνουμε ότι οι φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω δεν είναι καινούργια. Άλλωστε η Άντζελα Δημητρίου δεν θα μπορούσε να το κάνει τώρα για έναν και μοναδικό λόγο!
Δεν μπορεί να πάει στην παραλία για μπάνιο γιατί μετά θα το φάει το πρόστιματάκι απο τον Χαρδαλιά και τότε σίγουρα θα έχουμε νέο τραγούδι για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων……..

Επίσης δεν είναι και η μοναδική φωτογραφία της αγαπημένης τραγουδίστριας αφού το μακρινό 1988 είχε φωτογραφηθεί για πασίγνωστο περιοδικό έτσι όπως τότε δεν τολμούσε καμία άλλη.

Η Λαίδη του Ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου ποτέ δεν ακολουθούσε τις φωνές των άλλων και πάντοτε λειτουργούσε έτσι όπως εκείνη πίστευε.

Μπορεί πλέον να ακούγεται απίστευτο όμως  η Άντζελα Δημητρίου έχει κάνει στο παρελθόν ΤΟΡLESS μπάνιο στην παραλία προκαλώντας ποικίλα σχόλια για την τότε εποχή…

Δείτε την Άντζελα Δημητρίου έτσι όπως δεν την έχετε δει ξανά ποτέ……..

 

 

εδώ

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.