«Με έστειλαν για ράμματα!»Το ξέφρενο πάρτι της τραγουδίστριας

salos me estilan gia rammatato xefreno parti tis tragoudistrias me agorakia

Στο νοσοκομείο για ράμματα κατέληξε γνωστή τραγουδίστρια μετά από ένα ξέφρενο πάρτι που έκανε στο σπίτι της με τέσσερις άντρες και ακόμα μία κολλητή της φίλη.
Το ραντεβού που είχε κανονίσει στο σπίτι της από ότι φαίνεται δεν της βγήκε σε καλό.
Νωρίς το επόμενο πρωί με έντονους πόνους μετέβη στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε……..

σε ράμματα του πpωκτou.Οι τέσσερις άντρες οι οποίοι ήταν και επαγγελματίες στpiπεp, σύμφωνα με τη μαρτυρία της φίλη της που συμμετείχε στο πάρτι ήταν αρκετά γεροδεμένοι.

Μάλιστα η τραγουδίστρια για να μεγιστοποιήσει την απόδοση τους και να έχουν μία έντονη και ξέφρενη βραδιά όλοι τους, τους έβαλε να πάρουν από μία κουταλιά πασίγνωστου σe.ξouαλικou Superfood που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και ένα μίση χρόνο για να μπορούν να έχουν έντονη σeξouαλικn δράση χωρίς κόπωση και παύση.

Μάλιστα έφαγαν και οι δύο φίλες από ένα κουταλάκι για να εξασφαλίσουν και τη δική τους ευχαρίστηση και την σeξouαλικn τους διέγερση γεγονός που τις έκανε ακόμα πιο παθιασμένες κατά την επαφή.

Σύμφωνα με την αλώβητη φίλη η εμπειρία αυτή ήταν απίστευτη όπως και η αίσθηση που είχαν και μάλιστα η διάρκεια των εpωτικώv επαφών ξεπέρασε τις 7 ώρες.

Προφανώς και η τραγουδίστρια ήθελε να περάσει καλά, αλλά το παράκανε λίγο και αφού πλέον η περιπέτειά της δεν είχε αίσιο τέλος την συμβουλεύουμε την επόμενη φορά να είναι λιγότερη αχόρταγη και να την μείνει η απόλαυση.

via

Διαβάστε ακόμα:

    None Found