ΣΑΛΟΣ! Η Ιωάννα Τούνη στην πισίνα μόνο με το ΣTPINΓΚ και ΤΟΡLESS

Η Ιωάννα Τούνη παρέα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσηκώνουν τα πλήθη στην Κρήτη τόσο με τα καμώματά τους όσο και με τα βίντεο που αναρτούν κάθε λίγο και λιγάκι στο Instagram.
Οι δύο influencer ή αλλιώς δημιουργοί περιεχομένου όπως έχει δώσει αυτόν τον τίτλο η Χριστίνα Μπόμπα πριν απο λίγες ημέρες…..
βρέθηκαν στην Κρήτη και είπαν να μας τρελάνουν κάνοντας παιχνίδια στην πισίνα. Τα δύο κορίτσια εδώ και μερικές ημέρες, απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην πανέμορφη Κρήτη.
Η Ιωάννα άλλωστε είχε είχε αποκαλύψει στα Instagram Stories της ότι μετά την Σαντορίνη σειρά είχε ο Άγιος Νικόλαος όπου όπως θα δείτε τα κορίτσια ζουν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους.
Η Δήμητρα σε ρόλο καμεραμάν πήρε το κινητό της και τράβηξε την Ιωάννα σε απίστευτες σκηνές τις οποίες μετά τις ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Μια απο αυτές θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο δείχνει την Ιωάννα στην πισίνα φορώντας μόνο το στpivγκακι της και τίποτα άλλο, καπνίζοντας ναργιλέ και κολάζοντας μας για μια ακόμα φορά.1
Δείτε το βίντεο

ΒΑΡΚΑΤΟ! Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου του My Style Rocks τα ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ και μας ΑΝΑΒΕΙ

Το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ο Νίκος Μουτσινάς στο Down Town: «Δεν θεωρώ ότι αυτό που είμαι….»