ΣΑΛΟΣ! Φοβόταν να πάει στον γιατρό να αφαιρέσει τον ΔONHTH και..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Η φράση «πέθανε από την ντροπή του» είναι κυριολεκτική στην περίπτωση ενός 50χρονου άνδρα, ο οποίος δεν ήθελε να ζητήσει βοήθεια από γιατρό για να βγάλει από το σώμα του ένα σeξoυαλικό βοήθημα και τελικά βρήκε τραγικό θάνατο. Ο Nigel Willis, κάτοικος στο…
Forest Hill του Λονδίνου, δεν μπορούσε να αφαιρέσει το δονnτn από το κορμί του, ούτε καν να κουνηθεί από τον καναπέ του, χάρη σε έναν αβάσταχτο πόνο που ένιωθε για πέντε ολόκληρες ημέρες.

Ο 50χρονος ζούσε με τη μητέρα του, ενώ τελικά κατάφερε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lewisham αφού κάλεσε σε βοήθεια ένα φίλο του.

Οι γιατροί είδαν πως ο Nigel Willis είχε ένα «ξένο σώμα» στον πpωκτό του και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς υπέφερε από σηπτικό σοκ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ένα «ξένο αντικείμενο τρύπησε το έντερο του».

Οι χειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το δονητή, όμως ο 50χρονος πέθανε δύο μήνες αργότερα, στις 7 Φεβρουαρίου 2014, καθώς δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υγείας του άτυχου άντρα ήταν πως είχε ιστορικό διαβήτη.

Η ακριβής αιτία του θανάτου ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια, σήψη και διάτρηση του εντέρου.

Πηγή: Mirror

Διαβάστε την συνέχεια

Κορονοϊός: Τα πρώτα ευχάριστα νέα απο την Κίνα και την πόλη όπου ξεκίνησε η πανδημία

ΤΡΟΜΕΡΟΣ! Το επικό τρολάρισμα του Βαλμπενουά με το Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ! Φοβερό γέλιο