ΣΑΛΕΨΑΜΕ! Την θυμάσαι την Donna D’Errico απο το Baywatch! Στα 51 με βρεγμένο μπλουζάκι όλα ΤΣΙΤΑ!

Η Donna D’Errico ήταν μια απο τις πιο καuτες παρουσίες που περάσαν απο το Baywatch! Μετά την αποχώρηση της Pamela Anderson το 1997 η παραγωγή έψαχνε μια αντικαταστάτρια με τα ίδια περίπου χαρακτηριστικά και ίσως και καλύτερα, αφού η πάλαι ποτέ σούπερ σταρ ήδη είχε ενημερώσει ότι ήθελε να σταματήσει και η οποία θα αναπλήρωνε και ίσως να έκανε το αντρικό κοινό της σειράς να την ξεχάσει……

γρήγορα, αν και η Pamela είναι μόνο μια και φυσικά είναι αξέχαστη! Έτσι λοιπόν ο νέος χαρακτήρας της Donna Marco όπως ονομαζόταν η Donna D’Errico ήρθε το 1996 και έμεινε έως το 1998 στο Baywatch.

Σωματικά δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο την θεά Pamela Anderson σαν ηθοποιός όμως….κορμάρα! Φυσικά καμία τους δεν είναι σαν την δική μας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μας έστειλε αδιάβαστους πριν απο λίγες εβδομάδες όταν φωτογραφήθηκε στις παραλίες του Baywatch αφήνοντας μας άφωνους με το κορμί της!

Τα χρόνια όμως πέρασαν και πλέον στα 51 της είναι σε καλύτερη κατάσταση για να μην πούμε ότι δεν την έχει αγγίξει ο χρόνος απο την συνομήλικη Pamela Anderson η οποία δεν είναι πλέον η ίδια!!

Δείτε την στην παρακάτω φωτογραφία στο instagram με με βρεγμένο μπλουζάκι και τα προσόντα όλα ΤΣΙΤΑ και θα καταλάβετε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donna D’Errico (@donnaderrico) στις

Masterchef spoiler 21/2: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι ένας παντρεμένος, μια ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ και ένα γυάλινο ΜΑΤΙ! Φοβερό γέλιο