Ραγδαίες εξελίξεις με Θέμη Αδαμαντίδη. Στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες μετά τον ξυλοδαρμό

themis adamantidis xilodarmos eikones

Ο σοκαριστικος ξυλοδαρμός του Θέμη Αδαμαντίδη προκάλεσε σάλο στον χώρο της Showbiz και όχι μόνο ειδικά με τον τρόπο και για τον λόγο που έγινε αφού αρκετοί θεωρούν ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει πραγματικά και ο καθένας μπορεί να ενεργεί όπως νομίζει χωρίς να έχει τον φόβο ότι θα πάθει κάτι απο τις πράξεις του.
«Θα το πάω μέχρι τέλους, είμαι καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων. «Θέλω να πως σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες που είναι στην Ελλάδα, ότι αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός άλλου….», ανέφερε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.
«Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου» πρόσθεσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός έδωσε την εντολή για τον ξυλοδαρμό του Αδαμαντίδη
«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία … έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι’ αυτό βγήκα…», είπε ο τραγουδιστής.
Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε να γίνει η συνέντευξη και πρόσθεσε ότι η ΕΛ.ΑΣ έκανε «καταπληκτική δουλειά».
«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Ελληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.
Δείτε τις φώτο:

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.