Ραφαέλ Ναδάλ: “Μυθική” δήλωση για Τζόκοβιτς-Video

Μπορεί Ο Ραφαέλ Ναδάλ, σε όλο το Αυστραλιανό Οπεν να ήταν ανίκητος και να μην είχε χάσει ούτε σετ, σήμερα όμως έχασε απο τον Νοβακ Τζόκοβιτς και μάλιστα με σχεδόν κατεβασμένα τα χέρια! Ο Ραφα όμως εκτός απο τεράστιος τενίστας είναι και τεράστιος κύριος αφού έκανε απίστευτες δηλώσεις για τον αντίπαλο του

«Συγχαρητήριά στον Νόβακ. Επαιξε ένα απίστευτο τένις απόψε. Συγχαρητήρια για όλα. Σας ευχαριστώ όλους για αυτό το τουρνουά που είναι ίσως το καλύτερο στον κόσμο. Σας ευχαριστώ που προβάλλετε το άθλημα τόσο καλά.

Ήταν δυο εβδομάδες πολύ έντονες συναισθηματικά, απόψε δεν ήταν από τι καλύτερες μου βραδιές», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός πρωταθλητής και συνέχισε:

«Έπαιξε καλύτερα από μένα στον τελικό ο Τζόκοβιτς. Πέρασα δύσκολες στιγμές και αναγκάστηκα να αποχωρήσω σε κάποιο τουρνουά. Υπήρξε καιρός που δεν αγωνίστηκα επαγγελματικά. Η πρώτη μου επιστροφή ήταν στην Αυστραλία και ελπίζω να βρεθώ σε θέσεις που ήμουν και στο παρελθόν».

Στη συνέχεια, το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης ανέφερε:

«Πιστεύω ότι έπαιξα πολύ καλό τένις τις δυο εβδομάδες. Θα είναι μια έμπνευση για μένα αυτό το τουρνουά. Το μόνο που θα συνεχίσω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι καλύτερος.

Θα μάχομαι πάντα. Είναι δύσκολο τουρνουά για μένα , με τραυματισμούς και δύσκολους αντιπάλους όπως απόψε. θα συνεχίσω να προσπαθώ και να δίνω καλύτερες ευκαιρίες στον εαυτό μου. Ελπίζω να σας δω του χρόνου».

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Έντεκα φορολογικές αλλαγές έρχονται το 2019

Ανέκδοτο: Ήταν μια πεθερά και είχε 3 γαμπρούς