Πρωτοπόρος ο Μάρκος Σεφερλής το ΤΟΛΜΑΕΙ! Μεγάλη έκπληξη που θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ!

Έχει αποδείξει πολλές φορές που είναι πρωτοπόρος σε πολλά πράγματα. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν καταλαβαίνει τίποτα και επιστρέφει δυναμικά για ακόμα ένα καλοκαίρι, την ώρα που οι περισσότεροι ακόμα δεν τολμούν να βγουν απο τα σπίτια τους, στο Δελφινάριο με μια νέα ανατρεπτική επιθεώρηση απο εκείνες που μόνο…..

ο Μάρκος μπορεί να δώσει στον κόσμο που τόσο τον λατρεύει. Το θέατρο και η επιθεώρηση δεν μπορούν να σιγήσουν ακόμα και μέσα στην πανδημία του κορονοϊού.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου», ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά επιστρέφουν από τα μέσα Ιουλίου στο θέατρο «Δελφινάριο» με την επιθεώρηση «Ευτυχισμένο το 2020».

Ο Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την κωμωδία του καλοκαιριού στο Θέατρο Δελφινάριο

«Βρήκα χρόνο, ξεκουράστηκα και άρχισα να γράφω συνέχεια. Ετοιμάζω την παράσταση του Δελφιναρίου για το καλοκαίρι, που από ότι ακούσαμε θα ανοίξουν τα θέατρα τον Ιούνιο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής, αφού διευκρίνισε ότι θα τηρηθούν τα όποια μέτρα προστασίας εκτιμηθούν ως αναγκαία, προσθέτοντας πως «Θα ανοίξουμε και εμείς. Ετοιμαζόμαστε για την παράσταση που θα έχει τίτλο, “Ευτυχισμένο το 2020“».

ΑΓΓΕΛΟΣ! Η Κατερίνα Στικούδη στα ΛΕΥΚΑ ανεβάζει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ την θερμοκρασία! ΑΜΑΡΤΙΑ

Viral βίντεο: Όποιος δεν αντέχει μην το δεί! Άγριες Τίγρεις κατασπαράζουν άνδρα μπροστά στο παιδί του