Προτάθηκε ο αντι-Φορτούνης. Φοβερό όνομα με πολλά προβλήματα-ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός πλησίασε την Γαλλική Λιλ για να πάρει πληροφορίες για τον 25χρονο Γαλλο-Αλγερινό ποδοσφαιριστή της, Γιασίν Μπενζιά. Ο Γαλλο-Αλγερινός ποδοσφαιριστής με το περίσσιο ταλέντο ξεκίνησε απο τις ακαδημίες της Λυόν για να μετακομίσει το 2015 στην Λιλ όπου και πριν απο δύο χρόνια έγινε μάλιστα και ο αρχηγός της Γαλλικής ομάδας.

Ο μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής έχει μεγάλο ταλέντο αλλά είναι αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο χασογκόλης αφού δεν βρίσκει δίχτυα ούτε με το κιάλι παρότι έχει πολλές συμμετοχές στα πρωταθλήματα με εξαίρεση το φετινό στην Τουρκία.

Την τελευταία ημέρα της περσινής μεταγραφικής περιόδου οι Γάλλοι τον έστειλαν Τουρκία και συγκεκριμένα στην Φενέρ  όπου τα “καναρίνια” τον απέκτησαν δανεικό για έναν χρόνο, πληρώνοντας μάλιστα το 100% του συμβολαίου του, κοντά στα 1,5 εκατ. ευρώ, έχοντας μάλιστα και option αγοράς οριοθετημένη στα 10 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ LIVE STREAMING

Ο Γιασίν Μπενζιά πέρασε και κυριολεκτικά δεν ακούμπησε απο τον Τούρκικο σύλλογο απο τον οποίο “τελείωσε” στις αρχές Φλεβάρη

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι οι κακές εμφανίσεις στην Τουρκία είχαν να κάνουνε με κακή εξωγηπεδική ζωή, συνεχόμενα μικροπροβλήματα τραυματισμών που πολλοί λένε ότι γινόντουσαν για να εκφράσει την αντίρρηση του στον παραγκωνισμό.

Ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά ενδιαφέρεται μόνο για δανεισμό και οι πληροφορίες λένε ότι προσπαθούν να πείσουν τόσο την Λίλ όσο και τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μετά τον Φλεβάρη δεν έχει πιάσει μπάλα και χρειάζεται οπωσδήποτε ένα restart στην καριέρα του.

Δάγκειος πυρετός Φιλιππίνες

Σε κατάσταση ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ οι ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ λόγω δάγκειου πυρετού

Μύκονος «αποκαλυπτικό». Τραγουδίστρια ποζάρει υγpή και «κερνάει»… pώγα