Πρώην παίκτης του Survivor υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι πρώην παίκτης του πρώτου Survivor με μεγάλη αναγνωρισιμότητα την οποία και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτή την φορά και στην πολιτική σκηνή. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης όπως φαίνεται έχει αυτοπρόταθεί με σκοπό να κατεβεί στην πολιτική και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα δεν καταλάβατε ποιος είναι;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός «μισθοφόρος» και πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads, κατεβαίνει στην πολιτική και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Σταθόπουλο, έπειτα από πρόταση του πρώην παίκτη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γέννημα θρέμμα της περιοχής, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

Μέχρι τώρα ο Γιώργος Σταθόπουλος δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας καλοβλέπει την ένταξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο ψηφοδέλτιο του.

Ο Γιώργος Σταθόπουλος βγήκε δήμαρχος το 2014 στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί εκ νέου από το κόμμα της Κουμουνδούρου στις επερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Power Of Love: Ποιοι οι "ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ" και ποια τα "ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ" του Τζόνι

Power Of Love spoiler: Ποιοι οι “ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ” και ποια τα “ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” του Τζόνι-Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου

Ανέκδοτο: Ο Υπουργός κάνει περιοδεία στα Γρεβενά...ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Ανέκδοτο: Ο Υπουργός κάνει περιοδεία στα Γρεβενά…ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ