Προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Λιπάσματα στην Δραπετσώνα

Προεκλογική ομιλία στα Λιπάσματα στην Δραπετσώνα

θα δώσει απόψε στις 20.30 ο Αλέξης Τσίπρας. Σε μια περιοχή την οποία έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν και που τείνει να γίνει χώρος πολιτικών εξαγγελιών,αφού τόσο ο πρωθυπουργός αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αρκετές φορές επισκεφτεί.

Τα Λιπάσματα στην Δραπετσώνα είναι το μεγάλο στοίχημα στον Πειραιά αλλά και στην Δυτική Αττική για τον πρωθυπουργό αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τονίζεται απο τον ίδιο αλλά και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως το 2015 εξαιρέθηκαν από τη σύμβαση παραχώρησης που είχε συμφωνήσει προηγουμένως η ΝΔ και τα έδινε στον ιδιώτη και που αποδόθηκαν στον λαό της Β’ Πειραιά για να αποκτήσει επιτέλους πρόσβαση και αναψυχή στο θαλάσσιο μέτωπο.

Η αλήθεια βέβαια είναι κάπου στην μέση αφού είναι γνωστό πλέον σε ολόκληρο το πανελλήνιο πως υπάρχει ήδη επιχειρηματίας που έχει “καρπωθεί” ένα τεράστιο μερίδιο περισσότερο οικονομικό με υπογραφή Σταθάκη για τα επόμενα 20 χρόνια και φυσικά γεμίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με έντονη δυσοσμία την περιοχή χωρίς βέβαια να δίνεται κάποια λύση.

Ελπίζουμε να έχουν αρωματίσει με κάποιον τρόπο τον πολυχώρο των Λιπασμάτων μην πάθει τίποτα ο πρωθυπουργός απόψε το βράδυ στις 20.30!