Πρόδρομος Καθηνιώτης-δείτε πως είναι σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother

prodromos kathiniotis,προδρομος καθηνιωτης alter,πρόδρομος καθηνιώτης,prodromos kathiniotis instagram,Πρόδρομος Καθηνιώτης

Το 1ο Big Brother παρουσιάστηκε στην Ελληνική τηλεόραση το 2001 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο και είχε νικητή των Γιώργο Τριανταφυλλίδη, γνωστός τότε με το παρατσούκλι “Τσάκας”. Δεύτερος ήταν ο Πρόδρομος Καθηνιώτης! Ο νικητής κέρδισε το χρηματικό ποσό των 150.000.000 δραχμών. Αυτός όμως που έφτασε στην πηγή και δεν κατάφερε να πιεί νερό, ήταν ο Πρόδρομος …..

ο οποίος έμεινε ως το τέλος μαζί με τον “κουμπάρο” του, μέσα στο παιχνίδι. Ο Πρόδρομος παραμένει ίσως ο πιο δημοφιλής παίκτης, παρότι δεν νίκησε στο ριάλιτι.

Σε μια εποχή όπου τα social media ήταν κάτι άγνωστο, ο Πρόδρομος εκμεταλλεύτηκε όσο περισσότερο μπόρεσε την δημοσιότητα που κέρδισε από το Big Brother. Παρέα με το τουμπερλέκι του ο Σκοπελίτης πρώην παίκτης έκανε μικρή καριέρα ως τραγουδιστής, και πλέον όντας ένας ώριμος 50αρης είναι παντρεμένος από το 2013 με την Αλέκα Μπάλλα

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης μένει μόνιμα στην Σκόπελο και μαζί με τον αδερφό του έχουν αναλάβει το εστιατόριο του πατέρα τους έχοντας αφήσει πίσω στο παρελθόν όλα εκείνα που τον έκαναν πασίγνωστο στην Ελλάδα.

Πολλά ακούστηκαν  για συμμετοχή του Πρόδρομου πριν απο μερικά στο Nomads του ΑΝΤ1 ενώ φέτος υπήρχαν φήμες ότι θα τον βλέπαμε να έχει κάποιο ρόλο και στο νέο Big Brother, φήμες που τελικά δεν καρποφόρησαν.

Δείτε πως είναι πλέον στα 50 του ο Πρόδρομος Καθηνιώτης

Πρόδρομος Καθηνιώτης