Κυριακή Τσανικίδη. Δες την με λεοπάρ ανύπαρκτο μαγιό

power of love thymasai tin kyriaki tsanikidi otan tin deis me leopap anyparkto bikivi den tha tin xechaseis pote

Η Κυριακή Τσανικίδη ήταν ένα από τα κορίτσια, που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι της αγάπης, Power of Love. Συγκαταλεγόταν στις εντυπωσιακές παρουσίες του παιχνιδιού και γενικά ήξερε τι ήθελε από την αρχή. Η Κυριακή γνώρισε τον Σωκράτη και η σχέση που ξεκίνησε έμελλε να είναι μοιραία, καθώς από τότε δεν έχουν χωρίσει ούτε μια φορά.

Είναι ακόμα μαζί, είναι πολύ δεμένοι, ευτυχισμένοι και αχώριστοι. Έχουν μαζί δική τους σειρά ρούχων, συζούν και γενικά είναι εξαιρετικά ερωτευμένοι! Η σχέση τους λοιπόν μπορεί να μην έχει αλλάξει, η Κυριακή όμως είναι σίγουρα αρκετά αλλαγμένη και ανανεωμένη.
Είναι σχεδόν άλλος άνθρωπος, αφού έχει ανοίξει την απόχρωση των μαλλιών της, έχει “χτίσει” κοpμί ανεπανάληπτο και απλά μαγεύει τους πάντες στο πέρασμά της.

Χθες λοιπόν ανέβασε ένα story της στο Instagram, όπου την είδαμε να περνάει τις διακοπές της στην όμορφη Λευκάδα, όπου σε ένα βιντεάκι την απολαύσαμε να βουτάει στην πισίνα με ένα επικό animal print μαγιό!
Δες και θα καταλάβεις τι εννοούμε!

Διαβάστε ακόμα:

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

Written by KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.