Μαρία Μπακοδήμου
Είναι από τα κορίτσια που συζητήθηκαν πέρσι στο παιχνίδι του έρωτα, αφού με τα… καμώματά της έδινε πάτημα για σχολιασμό.
Αυτή τη φορά όμως την πετύχαμε όπως είναι στην καθημερινότητά της!
Έχοντας φύγει από τη Θεσσαλονίκη και μένοντας πλέον στο κέντρο της Αθήνας δε θα μπορούσε να ξεφύγει από το φακό του παπαράτσι!
Ο φακός την τσάκωσε χθες να κάνει τα ψώνια της σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Πανόρμου.
Με ένα απλό ντύσιμο του στυλ της, όχι όμως και με απλή και ταπεινή τσάντα, ως κορίτσι πέρασε από τα ράφια με τις σοκολάτες, βάζοντας κάποιες στο καλάθι της, αλλά και ως νοικοκυρά αφιέρωσε αρκετό χρόνο στις σφουγγαρίστρες και στις πατσαβούρες τσεκάροντας με το χέρι ποια είναι η καλύτερη!
Τα ψώνια της όμως δεν τελείωσαν εκεί. Πέρασε αρκετές φορές από το ψυγείο με τους χυμούς και τα γαλακτοκομικά, αλλά και από το πάγκο με τα ψάρια αν και τελικά δεν τα προτίμησε!
δείτε τις φωτογραφίες εδώ
Διαβάστε ακόμα:
- Την θυμάσαι την Ολυμπία απο το Power Of Love; Έτσι όπως εδώ δεν θα την ξεχάσεις
- Power of Love: Η Στέλλα Μιζεράκη είναι η απόλυτη γυναίκα-
- Η Κυριακή απο το Power Of Love πραγματική ΣΕΙΡΗΝΑ έτοιμη να σε..