Που έγινε ο ΚΑΚΟΣ Χαμός χτες το βράδυ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Έχει καταντήσει μόδα να ασχολούμαστε περισσότερο με τους παίκτες των ριάλιτι παρά με τους πραγματικούς “ήρωες” της καθημερινότητας μας. Βλέπετε το “συμφέρον” είναι να είμαστε κολλημένοι σε μια τηλεόραση βλέποντας ανούσια ριάλιτι τα οποία μας αποχαυνώνουν με αποτέλεσμα να μην ασχολούμαστε με τα σημαντικά πράγματα της ζωής! Αποκορύφωμα αυτό που έγινε χτες βράδυ………

αφού σε μία αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος Μέσων, Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Παντείου μίλησαν προσωπικότητες που πρωταγωνίστησαν στα τηλεοπτικά ριάλιτι.

Η εκδήλωση έγινε μετά από συνεργασία του Παντείου Πανεπιστημίου με το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca με κεντρικό θέμα το φαινόμενο των reality και τίτλο: «Talent & reality shows: Οικονομικές και κοινωνικές συνιστώσες».

Ένας από του ομιλητές, ο πιο δημοφιλής ίσως από όλους τους παίκτες στην ιστορία των ελληνικών ριάλιτι, ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος, που πρόσφατα απέκτησε και τον τίτλο του συγγραφέα αφού εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο, μίλησε μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας» για τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το παιχνίδι.

Ο Τιμολέων Διαμαντής του «MasterChef», ο Λούκας Γιώρκας του «X-Factor», η Αννα Τσακουρίδου από το «GNTM» και η Έλενα Πολυχρονοπούλου από το «Power of Love» ήταν οι υπόλοιποι παίκτες-ομιλητές της εκδήλωσης.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

MasterChef “μαργαριτάρια”: Λίγη ορθογραφία ρε παιδιά…έλεος!!!

Το απόλυτο ανέκδοτο με ξανθιές, θεϊκό γέλιο: Είναι τρεις ξανθιές ΤΟΥΜΠΑΝΑ αλλά super χαζές…