Πώς να φιλήσεις έναν άντρα για να του μείνεις αξέχαστη..

pos na filisis enan antra gia na tou minis axechasti

Ένα προαίσθημα οικειότητας, μια προσδοκία για ευτυχία – έχει να κάνει με το φιλί. Για να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας, προσπαθήστε να διεγείpετε όλες τις αισθήσεις τους.Παρά την φαινομενικά φυσική επιθυμία των ανθρώπων να φιλήσουν, ο πολιτισμός, οι παραδόσεις και οι κοινωνικοί κανόνες συμπεριφοράς έχουν κάνει τις δικές τους διορθώσεις…. Ταυτόχρονα, κανείς και τίποτα δεν μας εμποδίζει να βελτιώσουμε τη δική μας τεχνική φιλιού για να φιλήσουμε με ευχαρίστηση, αξέχαστα και με ευχάριστη ζάλη.

Πολλές ταινίες θυμούνται τους ανθρώπους χάρη στα εντυπωσιακά φιλιά. Απλώς θυμηθείτε τη θρυλική ταινία “Gone with the Wind”, η οποία συνδέεται από πολλούς ανθρώπους με ένα όμορφο ζευγάρι των Clark Gable και Vivien Leigh. Αλλά για να κάνετε ένα φιλί αξέχαστο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές απλές συμβουλές.
# 1 Κάντε κάτι με τα χέρια σας
Δεν πρέπει να κρέμονται σαν μαστίγιο. Κατά τη διάρκεια ενός φιλιού, μπορείτε να αγκαλιάσετε τον σύντροφό σας από το λαιμό και να τον ευχαριστήσετε με τα δάχτυλά σας. Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τη θέση των χεριών, να τα βάλετε στην πλάτη ή στο πρόσωπο του άντρα και να τον αγγίξετε απαλά.
# 2 Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα
Για παράδειγμα,φωτίστε το δωμάτιο με ζεστά και απαλά χρώματα, βάζοντας κεριά ροδάκινου και ροζ τόνων. Και για χάρη του, απενεργοποιήστε τον ήχο στο τηλέφωνο.
# 3 Παρακολουθήστε την αναπνοή σας
Η μυρωδιά από το στόμα, η μυρωδιά του ιδρώτα και το βαρύ άρωμα σκοτώνει όχι μόνο ελαφρές παρορμήσεις αλλά και όλη τη ζωή. Ένα φιλί μπορεί να συμβεί ξαφνικά και οπουδήποτε. Επομένως, αγαπήστε το ντους και το αποσμητικό, μην τρώτε υπερβολικά, συμπεριλάβετε μήλα και φρέσκο δυόσμο στη διατροφή σας, φέρετε μαζί σας ένα αναψυκτικό για την στοματική κοιλότητα, μην κάνετε κατάχρηση ανθρακούχων και αλκοολούχων ποτών και κραγιόν σκούρων χρωμάτων.
# 4 Αναπνεύστε από τη μύτη σας
Αναπνεύστε από τη μύτη σας όταν φιλάτε. Αυτό όχι μόνο θα παρατείνει σημαντικά το φιλί σας και θα το κάνει πιο ευχάριστο για τον σύντροφό σας. Εάν έχετε συνηθίσει να αναπνέετε από το στόμα σας, τότε ξεφορτωθείτε επειγόντως αυτήν τη συνήθεια. Εξασκηθείτε καλά εκ των προτέρων, ώστε να μην αισθανθείτε δυσφορία αργότερα.
 

Διαβάστε ακόμα:

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

Written by KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.