Ποια Τούνη! Η κολλητή της η Στέλλα Πάσσαρη έχει το καλύτερο βίντεο!

poia touni i kolliti tis i stella passari echei to kalytero video
poia touni i kolliti tis i stella passari echei to kalytero video

Η Στέλλα Πάσσαρη μας συστήθηκε φέτος το χειμώνα ως παίκτρια του My Style Rocks, αλλά την μάθαμε καλύτερα ως η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη! Η Θεσσαλονικιά Στέλλα κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του My Style Rocks, ο οποίος όμως λόγω του κορονοϊού σταμάτησε να προβάλλεται…..

Με σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας η 26χρόνη Στέλλα κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, αφού τόσο το γούστο της όσο και ο χαρακτήρας της εκτιμήθηκαν απο τους τηλεθεατές.
Δεν είναι λίγες οι φορές που θα την δείτε σε κάποια απο τις παραλίες της Χαλκιδικής αφού ως βέρα Θεσσαλονικιά κάνει θραύση και αρκετές φορές καταφέρνει να προκαλέσει πανζουρλισμό τόσο στις παραλίες αλλά και στο Instagram στο οποίο πραγματικά είναι δραστήρια το ίδιο σαν την κολλητή της.
Εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα, διαφορετικός σωματότυπος και τύπος απο την κολλητή της Ιωάννα Τούνη, η Στέλλα λατρεύει την γυμναστική και δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτήν έτσι ώστε να μπορεί να διατηρεί αυτό το εντυπωσιακό σώμα.
Δείτε πως γυμνάζεται η Στέλλα Πάσσαρη και θα καταλάβετε γιατί γίνεται χαμός μαζί της!