Ποιος ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ! Ο Πέτρος Γαϊτάνος μας τρολάρει με νέα διαφήμιση JUMBO

pios koronoios o getanos mas trolari me nea diafimisi jumbo
pios koronoios o getanos mas trolari me nea diafimisi jumbo

Μπορεί στο instagram η εταιρία να αναφέρει ότι Πάσχα χωρίς Jumbo δεν γίνεται, εμείς όμως λέμε ότι Πάσχα χωρίς Γαϊτάνο δεν γίνεται! Και εκεί που είχαμε απογοητευτεί πλήρως ότι φέτος δεν θα υπάρχουν οι επικές διαφημίσεις του Jumbo, μόλις είδαμε στα κανάλια την νέα διαφήμιση της εταιρίας η οποία αποφάσισε να………

μας τρολάρει βάζοντας για δεύτερη χρονιά τον τραγουδιστή Πέτρο Γαϊτάνο πρωταγωνιστή ο οποίος μας παροτρύνει φέτος το Πάσχα να μείνουμε μέσα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο τραγουδιστής μας τρολάρει δείχνοντας μας και απόσπασμα απο το περσινό βίντεο όπου είχαν πάρει φωτιά τα μαλλιά του και μας αναφέρει χαρακτηριστικά…..

Δείτε το βίντεο

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.