Ποιος ήταν ο Νεκτάριος Σαμαράς ο πιλότος που χάθηκε και θρηνεί όλη η Ελλάδα

pios itan o nektarios samaras o pilotos pou chathike ke thrini oli i ellada
pios itan o nektarios samaras o pilotos pou chathike ke thrini oli i ellada

Ο Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς βύθισε στο πένθος την οικογένεια του την χώρα και φυσικά την Πολεμική αεροπορία. Δυστυχώς μετά από μεγάλη μάχη που έδινε τους τελευταίους δύο μήνες στο 251 ΓΝ Αεροπορίας ο 48χρονος Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς έχασε την μάχη με το θάνατο, ίσως την μοναδική μάχη που έχασε στην ζωή του.
Ο Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς με καταγωγή απο την Λέσβο αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά
Η απώλεια του για την Πολεμική αεροπορία είναι τεράστια αφού ο Σμήναρχος Νεκτάριος Σαμαράς ήταν ένας απο τους καλύτερους πιλότους της, όντας πολυβραβευμένος πιλότος της πολεμικής μας αεροπορίας και αναγνωρισμένος διεθνώς συμπεριλαμβανόταν  στους 5 καλύτερους
Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη και ώρα 17:00, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.