Ποια Αραβανή και ποια Σπυροπούλου. Η Κατερίνα Στικούδη σφήνα φαβορί για το My Style Rocks

katerina stikoudi ochi pou den to tolmage choris esoroucho ke skisimo mechri to kokkini fotia

Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας για την νέα έναρξη του που σύμφωνα με τις διαρροές θα γίνει στα μέσα Ιανουαρίου.
Στον ΣΚΑΪ δεν θέλουν να διαρρεύσει τίποτα και έτσι δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα απο την κριτική επιτροπή αλλά ούτε και το όνομα της παρουσιάστριας υπάρχει όμως θέμα με την Κατερίνα Στικούδη η οποία φαίνεται ότι μπαίνει σφήνα για μια θέση στο ριάλιτι.
Ξέρουμε όμως ένα σίγουρο………..

όνομα που θα είναι στην κριτική επιτροπή και αυτό είναι του Στέλιου Κουδουνάρη, ο οποίος είναι και ο super star του My Style Rocks, αφού πραγματικά χωρίς εκείνον το ριάλιτι δεν θα έβγαινε φέτος στους δέκτες μας.

Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα για την κριτική επιτροπή με επικρατέστερα τον Λάκη Γαβαλά και την Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρίς όμως να αποκλείουμε και την Μπέτυ Μαγγίρα που ήταν μέλος της και έχει δηλώσει ότι θα ήθελε ξανά.

Εκεί που υπάρχει πραγματικά σιγή ασυρμάτου είναι στο όνομα της παρουσιάστριας. Ακόμα δεν έχει κλείσει κανένα όνομα και ο λόγος είναι ότι άλλη παρουσιάστρια θέλει ο ΣΚΑΪ και άλλη ο Ατζούν.

Ο ΣΚΑΪ θέλει την Ευαγγελία Αραβανή που ήταν και η πρώτη παρουσιάστρια του ριάλιτι ενώ ο Ατζούν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το θέμα με την Αραβανή είναι ότι δεσμεύετε με συμβόλαιο στον Open χωρίς όμως να υπάρχει πουθενά.

Ο ΣΚΑΪ δεν θέλει την Κωνσταντίνα παρότι η αλήθεια είναι ότι τα πήγε πολύ καλά πέρυσι, αλλά αντιδρά ο Τούρκος ο οποίος όμως δεν έχει την τελική απόφαση όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Έτσι οι δύο πλευρές πρέπει να τα βρουν σε ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο αν ισχύει τότε θα κάνει πραγματικά θραύση.

Την πληροφορία την έβγαλε στην δημοσιότητα η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος η τραγουδίστρια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι και την παραγωγή ενώ αύριο Δευτέρα 09/12 θα οριστικοποιηθούν τόσο η κριτική επιτροπή όσο και το όνομα της παρουσιάστριας.

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.