Πετύχετε τα πιο ΣΑPΚΩΔΗ χείλη για πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις-Μην το χάσετε!

Στη σημερινή εποχή το μακιγιάζ έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των γυναικών,ώστε να τονίσουν την φυσική τους ομορφιά. Τώρα λοιπόν που όλα επανέρχονται στους φυσιολογικούς ρυθμούς τι καλύτερο από μία βόλτα για καφέ , ποτό και φαγητό.Τα μακιγιάζ και η κοσμητική είναι πανάρχαιες τέχνες και ανάγονται…. από την προϊστορία κατά την άσκηση σαμανικών τελετουργιών και ταφικών δοξασιών.
Στην αρχαία Αίγυπτο, η βελτίωση της εμφάνισής είχε και πνευματική σημασία. Μια ογκώδης περούκα σκαλισμένη, κατασκευασμένη κερί μέλισσας εξέφραζε δύναμη. Η πράσινη σκιά ματιών θα μπορούσε να επικαλεσθεί την προστασία της της Θεάς Άθωρ, αιγύπτια θεά της αγάπης. Οι ευγενείς έφτιαχναν περούκες από κατεργασμένα μαλλιά που ελήφθησαν από σκλάβους. Το έθιμο αυτό διαιωνίζεται και τεκμηριώνεται, το έθιμο, από τις ανασκαφές που έγιναν, στον Λούβρο διατηρούνται περούκες Φαραώ και αξιωματούχων.
Το νούμερο ένα σημείο της γυναικείας σεξοuαλικότητας είναι τα σαpκώδη χείλη…Δείτε λοιπόν πώς να εφαρμόσετε το κραγιόν σας για να πετύχετε τα τέλεια καλοσχηματισμένα ζουμερά χείλη να κάνετε τους άνδρες να σας ποθοuν…

Με αυτό το κόλπο θα έχετε λευκότερα δόντια σε 2 μόλις λεπτά-Ακόμα να το δοκιμάσετε;

Δείτε την πανέμορφη κορούλα της Καλομοίρας-Μαμά και κόρη σαν δύο σταγόνες νερό!