Πετύχετε τα πιο σαρκώδη χείλη για πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις

petychete ta pio sapkodi chili gia poly entyposiakes emfanisis min to chasete

Στη σημερινή εποχή το μακιγιάζ έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των γυναικών,ώστε να τονίσουν την φυσική τους ομορφιά. Τώρα λοιπόν που όλα επανέρχονται στους φυσιολογικούς ρυθμούς τι καλύτερο από μία βόλτα για καφέ , ποτό και φαγητό.Τα μακιγιάζ και η κοσμητική είναι πανάρχαιες τέχνες και ανάγονται…. από την προϊστορία κατά την άσκηση σαμανικών τελετουργιών και ταφικών δοξασιών.
Στην αρχαία Αίγυπτο, η βελτίωση της εμφάνισής είχε και πνευματική σημασία. Μια ογκώδης περούκα σκαλισμένη, κατασκευασμένη κερί μέλισσας εξέφραζε δύναμη. Η πράσινη σκιά ματιών θα μπορούσε να επικαλεσθεί την προστασία της της Θεάς Άθωρ, αιγύπτια θεά της αγάπης. Οι ευγενείς έφτιαχναν περούκες από κατεργασμένα μαλλιά που ελήφθησαν από σκλάβους. Το έθιμο αυτό διαιωνίζεται και τεκμηριώνεται, το έθιμο, από τις ανασκαφές που έγιναν, στον Λούβρο διατηρούνται περούκες Φαραώ και αξιωματούχων.
Το νούμερο ένα σημείο της γυναικείας σεξοuαλικότητας είναι τα σαpκώδη χείλη…Δείτε λοιπόν πώς να εφαρμόσετε το κραγιόν σας για να πετύχετε τα τέλεια καλοσχηματισμένα ζουμερά χείλη να κάνετε τους άνδρες να σας ποθοuν…

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

Written by KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.