Πέτρος Κωστόπουλος: Το πήρε απόφαση! ΠΑΡΑΤΑΕΙ την TV για να γίνει ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

petros kostopoulos to pire apofasi paratai tin tv gia na gini tsagkaris
petros kostopoulos to pire apofasi paratai tin tv gia na gini tsagkaris

Σιγά που θα πιστεύατε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος παρατάει την τηλεόραση. Όταν όμως θα δείτε την παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram και θα σας πέσει η γλώσσα κάτω να δούμε ποιος θα γελάει περισσότερο….εσείς ή εμείς….Σας αρέσει δεν σας αρέσει φαίνεται ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος είδε και απόειδε με τα………
νούμερα τηλεθέασης που δεν πιάνει και είπε να πιάσει και μια δουλειά με σίγουρο μεροκάματο όπως αυτή του τσαγκάρη, αφού ότι και να έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο αγαπητός Πέτρος πάει άπατο….
Ρε λέτε να τον έχουν ματιάσει και να μην το έχει πάρει χαμπάρι…Εμείς για καλό και για κακό θα του ρίξουμε ένα ξεμάτιασμα….Έτσι και αλλιώς σε αυτόν οφείλουμε την ύπαρξη μας σήμερα. Χωρίς την showbiz που εκείνος έφτιαξε σήμερα δεν θα σας γράφαμε….

Δείτε τον Πέτρο Κωστόπουλο ΤΣΑΓΚΑΡΗ

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.