Πάτρα: Φρικτό τροχαίο μπροστά στην κάμερα! Φρικτές εικόνες-ΒΙΝΤΕΟ

patra frikto trocheo brosta stin kamera friktes ikones video 758x423 1
patra frikto trocheo brosta stin kamera friktes ikones video 758x423 1

Φρικτό τροχαίο συνέβηκε στην Πάτρα όταν μηχανάκι που οδηγούσε οδηγός ο οποίος δεν φορούσε κράνος καρφώθηκε σε νταλίκα.Τα φανάρια δεν λειτουργούσαν αλλά ο οδηγός της νταλίκας όπως θα δείτε στο βίντεο κινούνταν σε δρόμο με προτεραιότητα ενώ ο οδηγός της μηχανής που καρφώθηκε πάνω στην διερχόμενη νταλίκα δείχνει…….

σαν μην είχε καθόλου επίγνωση του που πήγαινε αφού κυριολεκτικά καρφώθηκε στο πίσω μέρος της νταλίκας με την μηχανή του να εκτοξεύεται περίπου πενήντα μέτρα μακριά και με τον ίδιο να σωριάζεται στο οδόστρωμα.

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας τρομάζουν, ενώ κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν κακή σηματοδότηση εξαιτίας της οποίας στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται συχνά ατυχήματα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που έπιασε η κάμερα

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.