Παπαράτσι. Η Ελένη Μενεγάκη και οι αρετουσάριστες φωτογραφίες. Τρώει καλά στις διακοπές και φαίνεται…

eleni menegaki paparazzi fotografies
eleni menegaki paparazzi fotografies

Είναι σχετικά γνωστό ότι οι φωτογραφίες που βλέπουμε στα περιοδικά και στο social media είναι 99% ρετουσαρισμένες. Αυτό ισχύει για όλες, πόσο μάλλον για την Ελένη Μενεγάκη που είναι πάντοτε στο στόχαστρο των φωτορεπόρτερ και τον παπαράτσι που κυριολεκτικά σκοτώνονται για μια φωτογραφία της. Η αλήθεια ότι παλιότερα μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη απο τις διακοπές της……….
θα πληρωνόταν σε κάτι χιλιάδες ευρώ. Τώρα πια όχι και τόσο ελέω και κρίσης αλλά όπως και να είναι η Ελένη τραβάει ειδικά αν η φωτογραφία δείχνει ατέλειες!

Η Ελένη Μενεγάκη και οι αρετουσάριστες φωτογραφίες

Άλλη μια απόδειξη ότι οι φωτογραφίες που μοιράζονται οι celebrities στα social media είναι μαϊμού.
Δείτε παρακάτω την πραγματική εικόνα της Μενεγάκη απο τις διακοπές της στα Κουφονήσια και παράλληλα κάντε μια σύγκριση με μια στιγμή της στο Instagram.
Καμία σχέση.
Οι εικόνες είναι απο τις διακοπές της παρουσιάστριας στις «μικρές Κυκλάδες» με τον Ματέο και τις κόρες τους και κυκλοφορούν στο περιοδικό «You».


και η φτιαγμένη φωτογραφία παρακάτω!

via 
NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.