Πάολα: Όταν θέλει μας πεθαίνει! Μας δείχνει ΜΠΟΥΤΙ και λίγο απο ΝΙΝΙ! ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ

Είναι απο τις γυναίκες που δεν φοβάται να κάνει την διαφορά.  Η Πάολα δεν φοβάται ούτε να τσαλακωθεί αλλά ούτε και να προκαλέσει. Αν αισθάνεται ότι θέλει να το κάνει θα το κάνει. Είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας, είναι ένα αντράκι το οποίο όμως όταν το θελήσει μεταμορφώνεται σε μια γυναικάρα που όμοια του δεν έχεις ξαναδεί…..

Η δουλειά της είναι η διαφήμιση της. Δεν θα την βρεις εύκολα να φιγουράρει σε περιοδικά και φυλλάδες αφού προσέχει πολύ την προσωπική της ζωή και δεν επιτρέπει να ξεπερνιούνται τα όρια που εκείνη έχει θέσει!

Είναι εντυπωσιακή, αυτό φαίνεται άλλωστε και στην σκηνή αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι και τρομερά καλή τραγουδίστρια. Μερικές φορές, άποψη μας, η Παόλα φαίνεται ότι θα ήθελε να την αναγνωρίζουν περισσότερο για τις φωνητικές της ικανότητες παρά για την σκηνική της παρουσία.

Μπορεί να μην συμπαθεί τα social media και να μην έχουμε την τύχη να την απολαμβάνουμε σε κάποιες συχνές εμφανίσεις της, όταν όμως το κάνει το κάνει τόσο καλά που ολόκληρος ο αντρικός πληθυσμός χαπακώνει κυριολεκτικά τόνους απο χάπια για να αντεπεξέλθει.

Δείτε την τελευταία εμφάνιση της Παόλα στο instagram όπου πραγματικά κάνει ζημιά!

 

Σαντορίνη

Σαντορίνη: Αυτοκίνητο έκανε βουτιά στη θάλασσα

Νικολέττα Ράλλη

Νικολέττα Ράλλη: Ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι! Λίγο πριν γεννήσει μας τρελαίνει και πετάει ΣTHΘOΣ