ΠΑΟΚ: Για ποιον «πράσινο» άσο ο Σαββίδης δίνει τα «ρέστα» του.Τον έχει ήδη κλείσει;

ΠΑΟΚ: Για ποιον «πράσινο» άσο ο Σαββίδης δίνει τα «ρέστα» του.Τον έχει ήδη κλείσει;

Υπάρχει μια φήμη γύρω από κάποια κίνηση που ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης και την απόκτηση ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκου. Πολλοί είναι εκείνοι που συζητούν την κίνηση αυτή αφού όπως λένε αρκετοί που γνωρίζουν καταστάσεις ο Σαββίδης έχει ήδη “κλείσει” τον ποδοσφαιριστή έχοντας δώσει μάλιστα και προκαταβολή στον Παναθηναϊκό.

Το όνομα απασχόλησε έντονα την ομάδα του ΠΑΟΚ και τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο ποδοσφαιριστής είχε πει ΟΧΙ στον δικέφαλο του Βορρά,με την προτροπή μανατζέρ, παρότι βρισκόταν ένα βήμα πριν την Τούμπα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που ακόμα περιμένει την περιβόητη πρόταση από την Σαμπντόρια που ήταν και η αφορμή για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην Θεσσαλονίκη!

Δημήτρης Κουρμπέλης
Δημήτρης Κουρμπέλης

Αν και οι φήμες επιμένουν ότι ο Σαββίδης έχει “τελειώσει” την υπόθεση θεωρούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα κάποια μετακίνηση του εντός συνόρων αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τονίσει αρκετές φορές πως καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν τον καλύπτει και πως ψάχνει εν αγωνιωδώς την ευκαιρία του στο εξωτερικό.

Κομμάτι δύσκολο να ισχύει!

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ