ΠΑΟΚ: Για ποιον «πράσινο» άσο ο Σαββίδης δίνει τα «ρέστα» του.Τον έχει ήδη κλείσει;

Υπάρχει μια φήμη γύρω από κάποια κίνηση που ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης και την απόκτηση ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκου. Πολλοί είναι εκείνοι που συζητούν την κίνηση αυτή αφού όπως λένε αρκετοί που γνωρίζουν καταστάσεις ο Σαββίδης έχει ήδη “κλείσει” τον ποδοσφαιριστή έχοντας δώσει μάλιστα και προκαταβολή στον Παναθηναϊκό.

Το όνομα απασχόλησε έντονα την ομάδα του ΠΑΟΚ και τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο ποδοσφαιριστής είχε πει ΟΧΙ στον δικέφαλο του Βορρά,με την προτροπή μανατζέρ, παρότι βρισκόταν ένα βήμα πριν την Τούμπα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που ακόμα περιμένει την περιβόητη πρόταση από την Σαμπντόρια που ήταν και η αφορμή για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην Θεσσαλονίκη!

Δημήτρης Κουρμπέλης
Δημήτρης Κουρμπέλης

Αν και οι φήμες επιμένουν ότι ο Σαββίδης έχει “τελειώσει” την υπόθεση θεωρούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα κάποια μετακίνηση του εντός συνόρων αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τονίσει αρκετές φορές πως καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν τον καλύπτει και πως ψάχνει εν αγωνιωδώς την ευκαιρία του στο εξωτερικό.

Κομμάτι δύσκολο να ισχύει!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ