Πανικός στην Γλυφάδα! Βίζιτες με κορονοϊό! Έκλειναν POZ ραντεβού μέσω site

panikos stin glyfada viites me koronoio eklinan poz rantevou meso istoselidas
panikos stin glyfada viites me koronoio eklinan poz rantevou meso istoselidas

Τρέχουν και δεν φτάνουν στην Γλυφάδα, μετά την αποκάλυψη ότι εκδιδόμενες μέσω ιστοσελίδων έκλειναν τα ραντεβού τους κανονικά παρότι ήταν θετικές στον κορονοϊό.
Η καραντίνα δεν πτόησε τις δύο κοπέλες οι οποίες συνέχισαν να εργάζονται κανονικά για να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που ήθελαν να κάνουν πληρωμένο σeξ, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες….
Σύμφωνα με την Espresso, κόλλησαν τον κορονοϊό αλλά συνέχιζαν τα pοζ ραντεβού τους, και τώρα όλοι όσοι πλήρωσαν για να απολαύσουν την παράνομη απόλαυση τρέχουν να κάνουν το τεστ του κορονοϊού για να ελέγξουν αν είναι θετικοί ή μη.
Όπως αναφέρετε στο ρεπορτάζ οι δύο νεαρές εμφάνισαν συμπτώματα του κορονοϊού και ενημέρωσαν τον “υπεύθυνο” της παράνομης ιστοσελίδας ενημερώνοντας τον για τα αποτελέσματα και του ζήτησαν να σταματήσουν.
Εκείνος αρνήθηκε και συνέχιζε να κλείνει τα ραντεβού και έτσι οι δύο “κυρίες” συνέχισαν τις κατ’οίκον επισκέψεις. Μέχρι την ημέρα που αποφάσισαν να κάνουν το το τεστ και να πάρουν τα αποτελέσματα που έδειξαν λίγες ημέρες αργότερα πως και οι δύο ήταν θετικές στον ιό είχαν ήδη πάει σε τουλάχιστον 45 ραντεβού στα Νότια Προάστια με τις περισσότερες να γίνονται σε πλουσιόπαιδα στην Γλυφάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα η μια απο τις δύο κοπέλες έχει παίξει και σε ταινία!

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.