Πανικός για την Ελένη Μενεγάκη. Οι εκβιασμοί για ακατάλληλο βίντεο στην Άνδρο!

Κόλαση έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η ζωή για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο αφού άγνωστος άνδρας φέρεται να έχει τραβήξει βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές της παρουσιάστριας και του συζύγου της στο νησί της Άνδρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις διαρροές η απόφαση της Ελένης και του Ματέο να………..

Το βίντεο με τον Ματέο στην Ανδρο
Η Ελένη Μενεγάκη στην Αχλα

κάνουν το μπάνιο τους σε απομονωμένη παραλία στην Άχλα της Άνδρου, ένας άνδρας μέσα απο το σκάφος του μαγνητοσκόπησε το ζευγάρι χωρίς την θέλησή του σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ!

Φυσικά το ζευγάρι δεν κατάλαβε τίποτα και όταν “έσκασε” το μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τους κυρίευσε ο πανικός. Στο μήνυμα μάλιστα υπήρχε και μικρό στιγμιότυπο απο το βίντεο που έχει στην κατοχή του.

Ποιος εκβιάζει το ζευγάρι
Εκβιάζουν το ζευγάρι με βίντεο απο την Άνδρο

Σύμφωνα με τις διαρροές ο αποστολέας την απείλησε γράφοντας ότι έχει στην κατοχή του και άλλο βίντεο για το οποίο μάλιστα θέλει ένα  χρηματικό ποσό για να μην το αποκαλύψει στην δημοσιότητα!

Άχλα Ανδρος
Το βίντεο τραβήχτηκε στην Άνδρο

Η απάντηση του ζευγαριού ήταν άμεση αφού απευθύνθηκαν άμεσα  στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος η οποία και διερευνά την υπόθεση.

πηγή-makeleio

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Το ΑΝΕΚΔΟΤΟ της ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ: Τέσσερις κολλητές παίζουν μπιρίμπα…ΤΡΕΛΟ γέλιο

Ανέκδοτο με τρελό γέλιο: Ένας λυράρης απο την Κρήτη έχει ξαποστάσει για μεσημέρι