Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

panathinaikos xanthi live streaming
panathinaikos xanthi live streaming

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming.Που θα δείτε τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Ξάνθη σε επίσημο φιλικό αγώνα προετοιμασίας.Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη σέντρα της Super League και ο Παναθηναϊκός δίνει το τελευταίο φιλικό για την καλοκαιρινή προετοιμασία του. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να κάνει τις τελικές δοκιμές του, πριν από την πρεμιέρα με τη Λαμία.
Το παιχνίδι ξεκινάει στις 22.00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.
Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…
Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:
[sc name=”newsblog-ads”]
δείτε το ματς εδώ

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.