ΠΑΓΩΣΑΜΕ! Αυτό είναι το βίντεο με το ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ που καρφώνει τα «ΔΟΝΤΙΑ» στο κεφάλι μαθήτριας

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω κυριολεκτικά θα σας παγώσει το αίμα, αφού είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει γίνει viral απο την στιγμή που κυκλοφόρησε στο internet.
Το περιστατικό που θα δείτε έγινε στην Τουρκία.
Μια νεαρή μαθήτρια ηλικίας μόλις 8 ετών βρισκόταν στην στάση του λεωφορείου όπου μόλις είχε κατέβει όταν απο το πουθενά έκαναν την εμφάνιση τους δυο σκυλιά και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το ένα που ήταν πιτ μπουλ άρχισε να κυνηγάει το έντρομο κοριτσάκι………….
Το κοριτσάκι όπως θα δείτε απο τον φόβο του και το κυνήγι έπεσε στην μέση του δρόμου με το πιτ μπουλ να της ορμάει και «κλειδώνει» κυριολεκτικά τα σαγόνια του γύρω από το κεφάλι του μικρού παιδιού το οποίο δάγκωνε ασφυκτικά.
Από τις φωνές μαζεύτηκαν διάφοροι περαστικά καθώς και η μητέρα του 8 χρόνου κοριτσιού όπου είδε έντρομη την κόρη της να βρίσκεται ανήμπορη να αντιδράσει στον δρόμο αφού το άγριο σκυλί δεν άφηνε το κορίτσι.
Κάποια στιγμή ένας ηλικιωμένος άνθρωπος άρπαξε ένα μεγάλο ξύλο και χτυπούσε με μανία το πιτ μπουλ το οποίο κάποια στιγμή απελευθέρωσε το κορίτσι το οποίο έντρομο σηκώθηκε και έτρεξε προς την μητέρα του.
Το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου ανέφεραν ότι η μικρή δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, αλλά απο την επίθεση, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έλειπε από το δέρμα του κεφαλιού της ένα μεγάλο κομμάτι
Δείτε το βίντεο με προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες

Θυμάσαι την πρώην του ΣΕΦΕΡΛΗ! Τρομερό ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δες την πως είναι σήμερα!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Live Streaming: Εδώ ΜΟΝΟ ο επαναληπτικός ΚΥΠΕΛΛΟΥ