Αυτό είναι το βίντεο με το ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ που καρφώνει τα «δόντια » σε μαθήτρια

pagosame afto ine to vinteo me to pit boul pou karfoni ta dontia sto kefali mathitrias
pagosame afto ine to vinteo me to pit boul pou karfoni ta dontia sto kefali mathitrias

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω κυριολεκτικά θα σας παγώσει το αίμα, αφού είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχει γίνει viral απο την στιγμή που κυκλοφόρησε στο internet.
Το περιστατικό που θα δείτε έγινε στην Τουρκία.
Μια νεαρή μαθήτρια ηλικίας μόλις 8 ετών βρισκόταν στην στάση του λεωφορείου όπου μόλις είχε κατέβει όταν απο το πουθενά έκαναν την εμφάνιση τους δυο σκυλιά και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το ένα που ήταν πιτ μπουλ άρχισε να κυνηγάει το έντρομο κοριτσάκι………….
Το κοριτσάκι όπως θα δείτε απο τον φόβο του και το κυνήγι έπεσε στην μέση του δρόμου με το πιτ μπουλ να της ορμάει και «κλειδώνει» κυριολεκτικά τα σαγόνια του γύρω από το κεφάλι του μικρού παιδιού το οποίο δάγκωνε ασφυκτικά.
Από τις φωνές μαζεύτηκαν διάφοροι περαστικά καθώς και η μητέρα του 8 χρόνου κοριτσιού όπου είδε έντρομη την κόρη της να βρίσκεται ανήμπορη να αντιδράσει στον δρόμο αφού το άγριο σκυλί δεν άφηνε το κορίτσι.
Κάποια στιγμή ένας ηλικιωμένος άνθρωπος άρπαξε ένα μεγάλο ξύλο και χτυπούσε με μανία το πιτ μπουλ το οποίο κάποια στιγμή απελευθέρωσε το κορίτσι το οποίο έντρομο σηκώθηκε και έτρεξε προς την μητέρα του.
Το ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου ανέφεραν ότι η μικρή δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο, αλλά απο την επίθεση, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έλειπε από το δέρμα του κεφαλιού της ένα μεγάλο κομμάτι
Δείτε το βίντεο με προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες