Παγώνα Καραμίτσου 36 ετών από Θεσσαλονίκη -Γνωρίζετε την πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Αν ακούγατε, ότι στο νυχτερινό κέντρο που σας πρότεινε η παρέα σας να πάτε απόψε το βράδυ να διασκεδάσετε, τραγουδάει η Παγώνα Καραμίτσου η οποία είναι μια θεά 36 ετών, ειλικρινά τώρα δεν θα ρωτάγατε “τι μαγαζί είναι αυτό που με πάτε ρε παιδιά”. Ποια είναι αυτή η Παγώνα Καραμίτσου που είναι μάλιστα και θεά και εμείς δεν την ξέρουμε….

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη στη Συκιά Χαλκιδικής από μικρή είχε τάση προς την μουσική αφού και οι δύο της γονείς, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί με αποτέλεσμα να την τραβήξει το τραγούδι

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση που πήρε φυσικά από τους γονείς της ενώ μετά από 5 μόλις χρόνια, στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης “Μαμούνια” στη Θεσσαλονίκη!!

Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη όπου και την γνώρισε το Αθηναϊκό κοινό και την λάτρεψε!!

Η μετακίνηση της στην Αθήνα την έκανε πρώτο όνομα και οι δίσκοι της γίνονται χρυσοί και πλατινένιοι αμέσως!

Στα μαγαζιά που τραγουδάει το φανατικό της κοινό παραληρεί με τα τραγούδια της αλλά και με το θεσπέσιο σώμα της το οποίο το λικνίζει διαρκώς στους ρυθμούς της μουσικής κάνοντας όλα τα μάτια να μένουν καρφωμένα πάνω της!

Ακόμα δεν καταλάβατε για ποια μιλάμε;

Μα φυσικά για την απίστευτη Πάολα Φωκά η οποία γεννήθηκε ως Παγώνα Καραμίτσου!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Viral Video: Εργολάβος “βιώνει” παραφυσική δραστηριότητα κατά την ανακαίνιση σπιτιού

Survivor spoiler: Αυτή η ΟΜΑΔΑ κερδίζει απόψε το αγώνισμα ΕΠΑΘΛΟΥ-Video