ΟΥΠΣ! Η Ιωάννα Μαλέσκου μας κάνει να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ την Ελένη Μενεγάκη! Δείτε το trailer του ❤LOVE IT❤

Βιάζονται να την προβάλουν στον ΣΚΑΪ, την Ιωάννα Μαλέσκου λες και θα τους την πάρει κανένας. Χτες βγήκε στον αέρα το trailer της νέας εκπομπής της παρουσιάστριας, που κάνει το μεγάλο βήμα απο το ΚΡΗΤΗ TV στον ΣΚΑΪ και όλοι περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα τα καταφέρει. Μπορεί βλέπετε η Ελένη Μενεγάκη να αποχώρησε απο……

τον Alpha και η Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται στον ΣΚΑΪ, οι συγκρίσεις όμως δίνουν και παίρνουν απο την ημέρα που η μια ανακοίνωσε την αποχώρηση της και η άλλη την μετακίνηση της.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer οι ομοιότητες, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, αφού ακόμα και στον τρόπο που κινείται μέσα στο βίντεο κλιπ, θυμίζουν σε όλα Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα: ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ! Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει απίστευτα ΚΑΝΟΝΙΑ. Τολμάς να δείς;

Ο πόλεμος που έχει δεχτεί η Ιωάννα, η αλήθεια είναι, ότι είναι μεγάλος, χωρίς να την έχουμε δει ακόμα και ίσως να είναι λίγο άδικο για εκείνη.

Ο κόσμος όμως, θέλει απεγνωσμένα μια νέα παρουσία στην τηλεόραση και σίγουρα οι προσδοκίες ειδικά απο τον ΣΚΑΪ είναι πολύ μεγάλες.

Το βίντεο κλιπ, εντυπωσιακό, λες και περιμένουμε να δούμε και κάποιον τραγουδιστή να βγει να πει τον καημό του. Όλο και απο κάπου περιμέναμε να βγει ένας Σάκης Ρουβάς είναι η αλήθεια. Θα μπορούσε όμως να είναι και διαφημιστικό της Ελένης Μενεγάκης, δεν νομίζετε;

Για δείτε το καλύτερα….

ΤΣΙΤΩΣΑΝΕ οι PΩΓEΣ! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας τις πέταξε ΕΞΩ! ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

ΑΓΑΛΜΑ! Η Ρεγγίνα απο το Power Of Love είναι σκέτο ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ! Αντέχεις να δεις..