Ωρυόμενος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Φαρμακόγλωσσε….Ζήτα τώρα συγγνώμη….θα σου κάνω μήνυση και αγωγή»

Έξαλλος έγινε ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».«Ζήτα τώρα συγγνώμη», φώναξε ο Γιώργος Παπαδάκης.Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Ένα μήνυμα που έλαβε από τηλεθεατή έβγαλε τον παρουσιαστή εκτός εαυτού.

Το εν λόγω μήνυμα αναφερόταν στον γιο του, κάτι που εκνεύρισε τον Γιώργο Παπαδάκη και απείλησε τον τηλεθεατή με μηνύσεις.

«Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μαλ@@@@ τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;», έγραφε το μήνυμα, το οποίο και διάβασε ο Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής.

Απαντώντας με ψυχραιμία στην αρχή, ο ίδιος δήλωσε:

«Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία. Αφού τελείωσε εδώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τελείωσε με άριστα το μάστερ και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του».

Στη συνέχεια, όμως, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και άρχισε να φωνάζει:

«Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή. Γιατί; Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτοί που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί.

Ας τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία να βγάλουν τα payroll. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος.

Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα»!

Δείτε το βίντεο:

via