Ορκίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πότε θα ανακοινωθεί η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

μητσοτακης ορκομωσια
μητσοτακης ορκομωσια

Στο Προεδρικό Μέγαρο ορκίζεται αυτή την ώρα ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, υπό την παρουσία του Προέδρου της χώρας Προκόπη Παυλόπουλου και φυσικά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μετά τις 18,00 ανακοινώνεται η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη την οποία αναμένεται να την ανακοινώσει ο Στέλιος Πέτσας που φέρεται ως ο πιθανότερος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με τα παιδιά του Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη και φυσικά συνοδευόμενος από την (εντυπωσιακή και ντυμένη στα λευκά) σύζυγό του Μαρέβα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί πρωθυπουργός.
Με θρησκευτικό όρκο Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αφού φίλησε το χέρι του αρχιεπισκόπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο νέος πρωθυπουργός υπέγραψαν το προεδρικό διάταγμα.

Δείτε LIVE την ορκωμοσία


 

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.