Ολυμπιακός Παναθηναϊκός live streaming 21.11: Εδώ τα links

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός live streaming
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός live

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός live streaming 21.11. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 19.30 στο Γ.Καραισκάκης, τον Παναθηναϊκό στο el classico του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη πάση θυσία η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Στους ερυθρόλευκους, τα προβλήματα είναι πάρα πολλά ειδικά με θέματα κορονοϊού.

Θα απουσιάσουν οι Χασάν και Ελ Αραμπί οι οποίοι είναι θετικοί στον κορονοϊό ενώ απών θα είναι και ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του, ο Γάλλος Ματιέ Βαλμπενουά ο οποίος ταλαιπωρείται απο θλάση.

Στο πράσινο στρατόπεδο ψάχνουν ακόμα να βρουν τα πατήματα τους και θέλουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι το οποίο θα αλλάξει και την ψυχολογία της ομάδας.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το παιχνίδι

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός live streaming

Θα το δείτε

κάνοντας κλικ εδώ