ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ LIVE STREAMING: ΕΔΩ τα links!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ LIVE STREAMING: ΕΔΩ τα links!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ LIVE STREAMING

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ LIVE STREAMING: O Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ για τελευταία φορά φέτος σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τούρκικη Νταρουσάφακα. Το παιχνίδι που δεν έχει καμία ουσιαστική σημασία θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απο την Nova και το Novasports 2HD. Αν ρωτούσατε κάποιον οπαδό για την σημερινή

τελευταία αγωνιστική πριν δύο μήνες θα σου απαντούσε όπως όλοι πως θα περίμεναν στον Ολυμπιακό την αποψινή βραδιά στο ΣΕΦ για να πανηγυρίσουν. Να δούνε σε ποια θέση θα τερματίσουν και με ποιον αντίπαλο θα παίξουν στα πλέι οφ. Αυτό όμως ήταν πριν δύο μήνες!

Το παιχνίδι το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ LIVE STREAMING στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

όλα τα Links εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ανέκδοτο, θα λιώσετε στο γέλιο. Ένα γράμμα στον Αη Βασίλη

Ανέκδοτο με τρελό γέλιο. ΟΙ Πανάκριβες διακοπές