ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ LIVE STREAMING

olybiakos ntinamo live streaming
olybiakos ntinamo live streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ LIVE STREAMING. Μετά το φιλικό με την Γιαγκελόνια και το 5-0 υπέρ τους οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σήμερα την Ντιναμό Κιέβου σε ένα φιλικό το οποίο είναι σίγουρα πιο δυνατό λίγες μόνο εβδομάδες πριν την πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Ολυμπιακού για τις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.
Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…
Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ LIVE STREAMING

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:
[sc name=”newsblog-ads”]

όλα τα Links εδώ

 

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.