Ολυμπιακός ΑΡΗΣ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση από το Γ.Καραισκάκης

olybiakos aris live streaming zontani metadosi apo to g kareskakis

Ολυμπιακός ΑΡΗΣ Live Streaming

Απόψε η ζωντανή μετάδοση από το Γ. Καραϊσκάκης στις 21:30 ο αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής για τα Play off όπου αν επικρατήσει ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά πλέον ο πρωταθλητής της σεζόν που διανύουμε για την Super League.
O αγώνας έχει τηλεοπτική μετάδοση απο τα κανάλια της NOVA αλλα και διαδικτυακή μέσα απο live streaming στα….
Ο αγώνας ξεκινάει στις 21:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.
Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…
Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το παιχνίδι
μέσω του link1 και link2 εδώ

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.